ONZE CONTACT

  • +62 812-3963-0899
  • balirondreis@gmail.com

Villa Huren Bali

Bali Excursies

Bali Rondreis

Bali Activiteiten

Java Bali Rondreis Individueel

 

Jatiluwih Rijstvelden Tour

Jatiluwih Rijstvelden Tour is een van de 'verplichte' Bali excursie om moie tempels en natuur van Bali te bekijken

 

Jatiluwih Rijstvelden Tour is een Bali dagexcursie naar een traditionele lokaale markt, genieten mooie rijstvelden van Bali, wandeling naar een waterval en bezoeken een van de moiste tempel die aan de raand van een meer ligt

Eerst stoppen wij in de stad van Tabanan, om een traditioneel markt te bekijken. Op demart kunt u zien allerlei dingen die door de lokaale mensen worden verkocht.

Dan rijden wij bergop naar het dorpje Jatiluwih om heel mooie rijstvelden van Bali te genieten. Jatiluwih ligt in het centrale bergmassief van Bali en doet zijn naam die werkelijk schitterend betekent, eer aan. Het dorp ligt op 650 m hoogte tussen eeuwenoude rijstterrassen. Een tocht hiernaar toe biedt het ene na het andere spectaculaire uitzicht over koffie en cacaoplantages, kokosnootpalmen, bananen en bamboo bosen en daar heeft u ook gelegenheid om te wandelen door de rijstvelden.

Na het bezoek aan Jatiluwih rijstvelden rijden wij weer oomhoog naar het dorpje Munduk. Het dorp Munduk heeft een prachtige, 35 meter hoge waterval. De waterval is omringd door prachtige groene bossen met verfrissende sfeer. Om de waterval te bereiken gaan wij langs de kruidnagels en koffie plantage lopen.

Wij gaan nog stoppen om het uitzicht van de tweeling meer (het meer Buyan en het meer Tamblingan) te genieten.

Op de weg terug naar het hotel bezoeken wij nog Ulun Danu Beratan tempel.

De Hindhu / Boeddhistische tempel van Pura Ulun Danu is heel pittoresk. Bij de ingang is er een grote banyan boom bij de ingang. Er zijn mooie tuinen en een binnenplaats, die op een klein eiland in het meer is.

Ulundanu Beratan Tempel is het einde van onze excursie vandaag dan gaan wij terug naar het hotel.

Excursie Rijstvelden Bali prijzen

 

Jatiluwih Rijstvelden Tour

Vertrek

2 Personen 3 – 4 Personen 5 - 12 Personen

Inclusief

Start: 08.30, Minimale deelname: 2 personen EURO 40 / persoon EURO 35 / persoon EURO 25 / persoon

Moderne prive vervoer met airco, Nederlands sprekende gids en aparte chauffeur, Entreegelden, Parkeer kosten, Gratis Mineraal water

Op deze link kunt u leuke activiteiten op Bali vinden met special prijs.

Save

Save

Save